Her kan du finde alle de filer som er lagt op i vores systemer til dig. De er sorteret på deres tilknytning.
Du kan kun se 5 fra hver kategori, men hvis du trykker på “se alle” kan du se hele listen af filer, helt tilbage til starten af vores samarbejde.
Du ejer den data der ligger herinde og kan frit vælge hvis nogle filer skal slettes. Hvis du ikke ønsker disse data liggende her, ophører vi blot denne service. Det er kun dig der kan se disse filer.
Hvis du har mistanke om at nogen har adgang til din bruger eller dine filer, så skift straks dit kodeord og kontakt os hurtigst muligt, så vi kan få stoppet dette.
